Ràdio Sant Cugat tindrà noves instal·lacions


  • Comparteix:

Des de govern expliquen que no es pot granatir que el trasllat es faci en un termini de 6 mesos, tal i com demana el PP

Des de govern expliquen que no es pot granatir que el trasllat es faci en un termini de 6 mesos, tal i com demana el PP

Ràdio Sant Cugat es traslladarà a un nou edifici. Així ho ha anunciat l'equip de govern durant el debat d'una moció del PP que reclamava el trasllat de l'emissora municipal a unes noves instal·lacions.

Davant la moció presentada pel PP, la regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha anunciat que ja hi ha un local que podria complir els requisits necessaris per ubicar la nova seu de Ràdio Sant Cugat.

Marta Subirà

Ja tenim un local que podria ser la nova seu de Radio Sant Cugat. Només cal realitzar els estudis tècnics per veure té les condicions adients.


Tot i això, la moció del PP s'ha rebutjat finalment ja que no es pot garantir el trasllat al nou local en un termini de 6 mesos, com reclamava el PP.

Pel que fa a la resta de partits de l'oposició, PSC i ICV han donat suport a la moció presentada pel PP, reiterant la necessitat d'invertir en un mitjà de comunicació públic com Ràdio Sant Cugat. Tot i així, han reclamat una revisió de conjunt dels serveis d'informació municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.