El PP crida els santcugatencs a votar amb seny per aturar la marxa d'empreses i reconciliar ciutadans


  • Comparteix:

El PP de Sant Cugat ha sortit aquest dissabte al carrer per presentar les seves propostes

El PP de Sant Cugat ha sortit aquest dissabte al carrer per presentar les seves propostes

El PP veu les eleccions al Parlament del 21 de desembre com una oportunitat per recuperar 'la normalitat'. Els candidats santcugatencs als comicis Alberto Villagrasa i Álvaro Benejam han animats els santcugatencs a votar la seva formació per garantir la convivència i evitar la pèrdua d'oportunitats econòmiques. El PP de Sant Cugat ha instal·lat aquest dissabte una carpa informativa per acostar als ciutadans les seves propostes per a Catalunya.

Villagrasa, número 6 per Barcelona del PP, ha assegurat que Catalunya s'hi juga la recuperació de la normalitat democràtica trencada per 'un govern irresponsable' i per això crida els electors a votar amb 'seny'.

Alberto Villagrasa

Que aquells veïns que ja no es parlen tornin a parlar, recuperar les oportunitats econòmiques que estem perdent i que tots els santcugatencs que votin amb seny per recuperar la normalitat, la legalitat i la democràcia.


De la seva banda, el president del PP de Sant Cugat i número 36 per Barcelona a les llistes de la formació, Álvaro Benejam, ha posat com exemple d'aquest trencament de la 'normalitat democràtica' la pancarta penjada a la façana de l'ajuntament que reclama l'alliberament dels 'presos polítics'. Benejam ha demanat de nou a l'alcaldessa la retirada de la pancarta.

Álvaro Benejam

Posar una pancarta demanant la llibertat dels presos polítics a càrrec dels diners de tots no és normal. Demanem que la tregui. Ha posat una altra el triple de gran i amb aquesta actitud no és pot construir una Catalunya normal.


Alberto Villagrasa ha estat regidor a l'Ajuntament de Barcelona i portaveu del grup popular a la Diputació de Barcelona. Fa quatre anys que viu a Sant Cugat i ha estat diputat al Parlament a l'última legislatura.

Per Benejam, advocat de professió, és el primer cop a les llistes electorals del PP al Parlament. A les dues últimes espanyoles va ocupar el número 14. A Sant Cugat és regidor a l'Ajuntament des del 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.