El PP crida els santcugatencs a votar amb seny per aturar la marxa d'empreses i reconciliar ciutadans

El PP de Sant Cugat ha sortit aquest dissabte al carrer per presentar les seves propostes

Política

Publicat el 18/nov/17 per Anna González

El PP veu les eleccions al Parlament del 21 de desembre com una oportunitat per recuperar 'la normalitat'. Els candidats santcugatencs als comicis Alberto Villagrasa i Álvaro Benejam han animats els santcugatencs a votar la seva formació per garantir la convivència i evitar la pèrdua d'oportunitats econòmiques. El PP de Sant Cugat ha instal·lat aquest dissabte una carpa informativa per acostar als ciutadans les seves propostes per a Catalunya.

Villagrasa, número 6 per Barcelona del PP, ha assegurat que Catalunya s'hi juga la recuperació de la normalitat democràtica trencada per 'un govern irresponsable' i per això crida els electors a votar amb 'seny'.

Alberto Villagrasa

Que aquells veïns que ja no es parlen tornin a parlar, recuperar les oportunitats econòmiques que estem perdent i que tots els santcugatencs que votin amb seny per recuperar la normalitat, la legalitat i la democràcia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, el president del PP de Sant Cugat i número 36 per Barcelona a les llistes de la formació, Álvaro Benejam, ha posat com exemple d'aquest trencament de la 'normalitat democràtica' la pancarta penjada a la façana de l'ajuntament que reclama l'alliberament dels 'presos polítics'. Benejam ha demanat de nou a l'alcaldessa la retirada de la pancarta.

Álvaro Benejam

Posar una pancarta demanant la llibertat dels presos polítics a càrrec dels diners de tots no és normal. Demanem que la tregui. Ha posat una altra el triple de gran i amb aquesta actitud no és pot construir una Catalunya normal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Alberto Villagrasa ha estat regidor a l'Ajuntament de Barcelona i portaveu del grup popular a la Diputació de Barcelona. Fa quatre anys que viu a Sant Cugat i ha estat diputat al Parlament a l'última legislatura.

Per Benejam, advocat de professió, és el primer cop a les llistes electorals del PP al Parlament. A les dues últimes espanyoles va ocupar el número 14. A Sant Cugat és regidor a l'Ajuntament des del 2011.