Ingla s'afegeix a la llista d'ERC com a suplent per Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Mireia Ingla

Imatge d'arxiu de Mireia Ingla

La portaveu del grup municipal d'ERC-MES, Mireia Ingla, està present a les llistes de la formació republicana per a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Ingla és la suplent número 8 d'una candidatura que té al també santcugatenc Raül Romeva, conseller cessat i empresonat, al número 3.

La llista d'ERC està encapçalada per Oriol Junqueras, també cessat i empresonat, i per Marta Rovira. De fet, ERC incorpora a les seves llistes tots els seus consellers destituïts que estan a la presó o desplaçats a Bèlgica. Així, Dolors Bassa és la cap de llista per Girona i Meritxell Serret encapçala la llista per Lleida. A la candidatura per Barcelona també hi tenen un lloc Carles Mundó i Antoni Comín, que són els números 5 i 7 respectivament. Òscar Peris encapçala la llista de Tarragona.

Altres noms que s'hi han afegit són la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, al número 4, i independents com l’escriptora Jenn Díaz, el portaveu de ‘Casa nostra, casa vostra’ Ruben Wagensberg, i la professora de la UB i especialista en el món islàmic Najat Driouech. A més, fruit dels acords d’ERC amb altres partits, també hi ha membres de Demòcrates de Catalunya, com Antoni Castellà i Titon Laïlla, de MES com Ernest Maragall, i d’Avancem com Fabian Mohedano, en llocs destacats de la candidatura per Barcelona. De manera simbòlica, la llista de Junqueras la tanca el politòleg Ramón Cotarelo, i també compta amb l’activista per la memòria històrica Pep Cruanyes i el llibreter Guillem Terribas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.