Els càrrecs electes tindran accés abans que acabi l'any als registres d'entrada i sortida de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament posarà a disposició dels càrrecs electes un procediment d'accés digital a la informació del registre d'entrada i sortida municipal, que recull totes les comunicacions i instàncies que ciutadans i institucions envien i reben per part del consistori. La mesura, fruit d'una petició inicial d'ERC-MES que ha esdevingut moció institucional, es farà efectiva abans de final d'any.



ESCOLTA-HO

El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha llegit l'acord institucional.

Ferran Villaseñor

Establir un procediment d'accés digital a la informació del registre de sortida i entrada municipal que permeti als electes designats pels diferents grups exercir les seves activitats de control i informació alhora que garanteixi el compliment de les condicions fixades pels organismes oficials garants de protecció de dades. Aquesta actuació s'implementarà en un màxim de 30 dies.


La moció també recull l'actualització del document 'Mesures per garantir la transparència i el bon govern en l'actuació municipal'. La junta de portaveus serà l'espai on es debatrà i es faran els canvis pertinents al text.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.