El PSC vol que Sant Cugat doni suport a Barcelona en la cursa per acollir l'Agència Europea de Medicaments


  • Comparteix:

La torre Agbar, ara Torre Glòries seria l'edifici que acolliria l'agència / Foto: ACN

La torre Agbar, ara Torre Glòries seria l'edifici que acolliria l'agència / Foto: ACN

El PSC de Sant Cugat insta l'Ajuntament a donar suport a Barcelona en la seva candidatura per acollir la seu de l'Agència Europea de Medicaments (EMA) de la Unió Europea, que ha de marxar de Londres quan es faci efectiu el Brexit. Per demanar-ho el grup municipal ha presentat una moció d'urgència que es podria debatre al ple. De fet, aquest dilluns se sabrà definitivament quina de les 19 ciutats candidates acull l'EMA a partir del 2019.

En aquest sentit, els socialistes volen que es reconegui la importància estratègica que suposa pel conjunt del territori la instal·lació d'aquest organisme a la capital catalana. La formació destaca el potencial de l'agència en el camps de la recerca, l'empresa farmacèutica, el sector serveis i la creació de nous llocs de treball directes i indirectes.

El PSC aprofita posar sobre la taula la disponibilitat de Sant Cugat per acollir 'les necessitats i serveis' que l'EMA pugui tenir si finalment s'estableix a Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.