La CUP-PC vol que el preu de lloguer dels pisos de Promusa s'adapti a la renda


  • Comparteix:

La CUP-PC vol promocionar el lloguer social a la ciutat

La CUP-PC vol promocionar el lloguer social a la ciutat

La CUP-PC presentarà una moció al ple de desembre que pretén que els lloguers dels pisos de Promusa s'adaptin a la renda dels seus ocupants. També proposen que la renda mensual màxima no superi en cap cas els cinc euros per metre quadrat i que es preparin condicions especials per a les persones en risc d'exclusió residencial. Paral·lelament, el text proposa no carregar l'IBI als llogaters dels pisos i elaborar abans del juliol del 2018 un pla de construcció de lloguer per als propers 10 anys.

L'objectiu és que als pisos de lloguer de Promusa no hi hagi un preu estàndard, sinó que es creïn diverses forquilles segons el nivell de renda per adaptar-ho a les possibilitats de cada llogater. Ho ha explicat a Cugat.cat el membre de la CUP Jordi López.

Jordi López

Volem que els preus puguin variar en base als ingressos de les famílies, que ajudaria a que no haguéssin d'assumir un càrrec de gairebé el 80% del sou en el lloguer i creiem que és important treure l'IBI.


El text també demana que l'Ajuntament es comprometi a dotar de pressupost el nou Pla d'habitatge de lloguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.