El PSC demana una campanya electoral neta i tolerant


  • Comparteix:

Els militants han pintat la porta per esborrar la pintada anterior

Els militants han pintat la porta per esborrar la pintada anterior

El PSC fa una crida per a una campanya electoral neta i tolerant davant la situació política que viu Catalunya. L'agrupació local ha volgut simbolitzar aquest dissabte aquesta petició esborrant la pintada de l'edifici on s'ubica la seu i a la qual es podia llegir 'Però sou catalans?'. Des de la formació local veuen les eleccions al Parlament del 21 de desembre com uns comicis 'excepcionals' que requeriran de pactes i de negociació.

Tot i que la formació reconeix que aquest tipus d'atacs no són habituals a Sant Cugat i que responen a 'grups petits' que no es poden generalitzar, el partit reclama una campanya neta i de 'no agressió'. Així ho ha expressat el primer secretari de l'agrupació local, Pere Soler.

Pere Soler

Amb aquesta acte volen simbolitzar el tret de sortida a la precampanya i que nosaltres practicarem una campanya neta, de respecte, de no agressió i de tolerància amb la voluntat que tothom pugui expressar les seves idees.


Soler ha lamentat que algunes formacions locals no hagin condemnat aquests fets. Segons el primer secretari del PSC de Sant Cugat, la tensió dels darrers mesos derivada de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució s'ha rebaixat, fet al qual també ha contribuït, diu, la suspensió del pacte de govern. El també portaveu del grup municipal socialista ha aprofitat per reclamar l'alliberament dels dirigents catalans empresonats, ja que considera que es tracta de mesures cautelars desproporcionades.

L'acció del PSC s'emmarca dins el 'dissabte roig' que impulsa el PSC i al qual aquest dissabte s'han afegit bona part de les agrupacions locals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.