Conesa demana a García Albiol respecte per a la resta de posicions i les institucions catalanes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Mercè Conesa

Imatge d'arxiu de Mercè Conesa

L'alcaldessa i presidenta del Consell Nacional del PDeCAT, Mercè Conesa, ha lamentat aquest diumenge les posicions 'bel·ligerants' d'alguns líders polítics, de les quals ha dit, no s'han de permetre. Conesa s'ha referit en concret al candidat del PP, Xavier García Albiol, de qui diu té constantment paraules ofensives cap als representants de Catalunya. En aquest sentit, l'alcaldessa ha demanat una campanya electoral basada en el respecte cap a les diferents posicions polítiques i ideològiques.

Segons Conesa, no es pot permetre el desprestigi constant cap a tot el que s'ha fet a Catalunya. Així s'ha referit Conesa al candidat del PP, Xavier García Albiol, en declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Em vull referir a García Albiol, que té constantment paraules ofensives cap als representants d'aquest país. No ho podem permetre. Les eleccions encarades des del respecte no són compatibles amb algunes afirmacions que fan.


Conesa també ha parlat de Junts per Catalunya, una candidatura que, diu, és àmplia i busca ser un reflex de la llista unitària per aconseguir la suspensió de l'aplicació de l'article 155, l'alliberament dels dirigents empresonats i la recuperació de les institucions catalanes.

Mercè Conesa

La llista de Junts per Catalunya és àmplia i busca ser el reflex d'aquella llista unitària per suspendre el 155, aconseguir el retorn dels presos i recuperar les institucions catalanes.


La llista de Junts per Catalunya incorpora les santcugatenques Clara Ponsatí al número 3 per Barcelona, Abigail Monells al 30 i Mar Vidal al 69.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.