El PP porta a la Junta Electoral la retirada del cartell a favor dels 'presos polítics' de l'ajuntament


  • Comparteix:

La pancarta llueix a la part superior de la façana del consistori

La pancarta llueix a la part superior de la façana del consistori

El PP ha presentat un escrit a la Junta Electoral de Zona (JEZ) per demanar la retirada de la pancarta 'Llibertat Presos Polítics!' de la façana del consistori. Igual que ha passat al consistori de Barcelona, a qui la Junta Electoral Provincial ha ordenat la retirada del cartell per un recurs de Cs, el PP de Sant Cugat vol que l'edifici consistorial es desvinculi d'un missatge 'que incita a l'enfrontament entre els santcugatencs'.

El president del PP local, Álvaro Benejam, ha reiterat 'l'ús partidista que l'alcaldessa Conesa està fent del nostre Ajuntament'.

Álvaro Benejam

És obvi que en campanya les institucions encara han de respectar més el principi de neutralitat.


Benejam també s'ha pronunciat sobre les declaracions que Mercè Conesa va fer aquest diumenge a Cugat.cat, on lamentava els posicionaments 'bel·ligerants' d'alguns líders polítics, com el candidat popular Xavier García Albiol. El president local del PP ha afirmat que abans de demanar respecte per a la resta de partits polítics, Conesa hauria de mostrar respecte als santcugatencs.

Álvaro Benejam

Ella demana respecte a Xavier García Albiol quan ella no ho fa quan usa les institucions municipals. Nosaltres també representem una part de Sant Cugat.


Benejam també exposa que 'el desprestigi al qual fa al·lusió Conesa se l'han guanyat a pols els representants polítics del PDeCAT, ERC i la CUP' per portar Catalunya 'a la crisi institucional'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.