Joan Recasens és el nou president de l'assemblea intercomarcal d'UDC

Política

Publicat el 23/set/04 per Ester Castanyer

El santcugatenc Joan Recasens ha estat escollit president de l'Assemblea Intercomarcal d'UDC. Recasens, que actualment s'encarrega de coordinar el grup municipal d'Unió, es converteix així en el màxim dirigent del partit a la zona de la província de Barcelona a excepció de la ciutat comtal.

Tal i com ja està fent des de fa uns mesos, UDC continua amb la renovació de càrrecs al sí de les seves assemblees abans del consell nacional que es farà a mitjans d'octubre. Després dels canvis al grup local i a l'assemblea comarcal, ara estat el torn de l'Assemblea Intercomarcal, que aglutina tota la província de Barcelona a excepció de la capital.

Entre les principals novetats en aquesta assamblea, destaca l'elecció del santcugatenc Joan Recasens, que a partir d'ara és el màxim responsable de les comarques barcelonines i entra a forma part de la direcció nacional.

Joan Recasens

Ser president de l'assamblea intercomarcal representa estar a la direcció nacional del partit i tenir la màxima responsabilitat a la província de Barcelona excepte a la capital.


Passada aquesta assemblea, ara Recasens i l'agrupació local d'UDC tenen la mirada posada en el congrés del mes d'octubre, que ha de servir per aprovar les ponències ideològica i estratègica del partit i renovar-ne la direcció.

Joan Recasens

Tenim la confiança que sortirà un bon congrés, on s'aprovaran les ponències idològica i estratègica i es renovarà la direcció del partit.


Joan Recasens ha estat durant els darrers anys president de la secció local d'UDC i forma part de l'executiva comarcal de la formació.