Arrenquen les obres de la plaça-mirador de Valldoreix per unir la plaça de l'Estació i el carrer de l'Església


  • Comparteix:

Imatge del projecte / Foto: EMD Valldoreix

Imatge del projecte / Foto: EMD Valldoreix

Valldoreix comença aquest dilluns dos mesos d'obres a la rambla de Jacint Verdaguer, a tocar de la plaça de l'Estació, per construir una plaça-mirador amb nous accessos al carrer de l'Església. L'actuació comença amb l'enderroc de l'edificació que hi ha al terreny i continuarà amb els treballs per articular els dos trams remodelats d'escales per connectar la plaça amb el carrer de l'església de Sant Cebrià. Les obres, pressupostades en 85.000 euros, comportaran canvis en l'aparcament de Jacint Verdaguer entre dilluns de la setmana que ve i el final dels treballs.

La nova plaça-mirador estarà enjardinada i presentarà nous accessos que salvaran l'actual desnivell del pas dels vianants que connecta amb el carrer de l'Església. La urbanització suavitzarà el recorregut amb una escala-rampa en diagonal.

Les persones amb cadira de rodes o mobilitat reduïda podran accedir al carrer de l'Església a través d'una rampa que s'iniciarà a la rambla de Mossèn Cinto, amb un desnivell més reduït d'un 6%. Ho detalla el president de l'EMD, Josep Puig.

Josep Puig

L'objectiu és fer un ajardinament en una zona que estava molt deixada i que presentava problemes com 'botellons'.


A la façana d'aquest carrer també s'intervindrà per evitar possibles despreniments amb la col·locació d'una malla de fibra de coco i un sembrat que crearan una catifa verda.

L'obra, que finalitzarà a principis de febrer, tindrà afectacions a l'aparcament de Jacint Verdaguer, entre la plaça de l'Estació i el carrer d'Espígol. Entre l'11 i el 22 de desembre s'eliminaran les places d'aparcament a banda i banda de la via, però es mantindrà el carril de circulació.

A partir del dia 22 i fins al final dels treballs es tornarà a habilitar la banda d'aparcament a la vorera del costat dels comerços, però no es podrà estacionar a la vorera contígua a les obres per seguretat. L'aparcament alternatiu serà la zona vermella de Can Cadena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.