Cs vol que la delegació del govern intervingui en la retirada de les banderes institucionals a l'ajuntament


  • Comparteix:

Cs segueix amb la recollida de signatures

Cs segueix amb la recollida de signatures

Cs ha presentat un escrit a la delegació del govern per incompliment de la llei de banderes per part de l'Ajuntament. La formació taronja insisteix així en el fet que a l'edifici consistorial no hi onegi cap bandera. Al mes d'octubre ja va posar una denúncia a la Policia Local, al ple de novembre, va presentar conjuntament amb el PP una moció i manté la recollida de signatures per demanar a l'equip de govern que torni a penjar-les.

Amb aquest escrit, la formació vol obrir un altre canal per intentar que l'equip de govern restableixi les banderes. Espera que la delegació del govern espanyol faci un requeriment a l'alcaldessa i, quan respongui, prengui les mesures corresponents, siguin polítiques o judicials. Segons el portaveu taronja, Aldo Ciprian, s'han vist obligats a tornar a actuar davant la inacció de l'equip de govern.

Aldo Ciprian

A l'últim ple ja vam presentar una moció, l'alcaldessa no es va pronunciar, l'anterior sí que ho va fer i va dir que no les posaria fins que no ho considerés oportú. Que està per sobre de la llei. Només volem que es torni a la normalitat i que es pugui parlar d'altres coses.


Ciprian, per altra banda, descarta portar l'equip de govern als jutjats perquè, assegura, 'són polítics, no advocats'. No és la primera vegada que Cs recorre a la delegació del govern, ja ho va fer a mitjans de novembre amb la pancarta 'Llibertat presos polítics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.