La junta de veïns de Valldoreix porta a aprovació els nous pressupostos


  • Comparteix:

Valldoreix decideix avui els pressupostos de 2018 / Foto: Fgc.cat

Valldoreix decideix avui els pressupostos de 2018 / Foto: Fgc.cat

L'EMD de Valldoreix acull aquest dimarts, en sessió extraordinària a dos quarts de set del vespre, l'aprovació dels comptes per a l'any vinent. L'equip de govern de Valldoreix, integrat pel PDeCAT-Demòcrates-Actuem, presenta uns pressupostos de 9,1 milions que manté un pastís inversor similar a l'any passat, amb 456.000 euros.

Les inversions estan capitalitzades per l'execució de l'adequació del clavegueram d'un tram de la riera del Nonell (256.000 euros) i la millora de les cruïlles del passeig de Rubí (119.000 euros). El govern també aposta, en la despesa de desenvolupament de serveis, abordar el projecte de la nova Escola de Música als terrenys del 'garden' perquè s'obri el curs 2019-20.

Ordre del dia
1. Revisió amb caràcter singular i excepcional dels llocs de treball de conserge del Ferran i Clua, tècnic/a de recursos humans, cap administratiu/a de serveis territorials, oficial/a segona conductor de la brigada municipal, i lloc d’enginyer/a tècnic.

2. Establir una gratificació per disponibilitat pels ocupants de la brigada municipal.

3. Aprovació inicial del pressupost 2018, bases del pressupost, modificació de plantilla de personal, modificació de la relació de llocs de treball i modificació de l’organigrama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.