Els florestans ja poden presentar propostes per decidir la lliure disposició, que puja a 90.000 euros


  • Comparteix:

La Floresta afronta un nou procés participatiu

La Floresta afronta un nou procés participatiu

Els veïns, les entitats de la Floresta i les comissions del consell de barri poden presentar fins al 21 de gener propostes per decidir la partida de lliure disposició de 2018, que puja a 90.000 euros. Els florestans poden pensar iniciatives per gastar 79.000 euros en inversió i 8.000 en despesa ordinària. L'Assemblea d'Infants de la Floresta decidirà els 3.000 euros restants. El consell de barri ha celebrat l'augment de la partida, però confia a recuperar en el futur els 100.000 euros destinats originalment als districtes.

L'encarregat d'explicar aquest dimarts al consell les bases del procés ha estat Joan Rosés, que ha remarcat qui pot participar-hi.

Joan Rosés

Les persones individuals, col·lectius i comissions poden dir-hi la seva. Tothom pot fer-ho.


Les propostes es poden presentar en un formulari en paper i portant-lo a l’OAC de la Floresta, omplint-lo al web o amb un correu a conselldebarri@lafloresta.info amb les mateixes dades.

La Floresta celebrarà un consell extraordinari a finals de gener perquè els proposants puguin defensar les iniciatives. El 2 de febrer es farà la validació tècnica de les propostes i del 5 al 25 de febrer es procedirà a la difusió dels projectes. La votació final tindrà lloc entre el 26 de febrer i el 4 de març. Els projectes per a inversió poden costar un màxim de 20.000 euros.

Requisits dels projectes
-Tenir visió de barri i impacte sobre el conjunt del territori
- Donar resposta a una necessitat concreta i justificada del barri
- Els projectes s’han de referir a temes de competència municipal
- Ser viables tècnicament i econòmica, i respectar el marc legal existent
-Tenir principi i final sense significar un cost addicional per al consell en anys futurs
- Quedaran exclosos els projectes urbanístics que ja tinguin alguna partida pressupostària en altres instàncies municipals
- Quedaran exclosos els projectes que discriminin les persones per la seva condició socioeconòmica, d’origen, de gènere o que impliqui algun tipus impacte negatiu sobre el medi ambient



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.