Josep Rull (JxCat): 'El PP ofereix l'estabilitat de la por; nosaltres, l'estabilitat de la democràcia'


  • Comparteix:

L'exconseller Josep Rull assegura que Junts per Catalunya ofereix 'l'estabilitat de la democràcia' enfront de 'l'estabilitat de la por' del PP, Cs i PSC. Ho ha explicat en un acte a la seu de la campanya de la candidatura de Puigdemont a Sant Cugat, on una seixantena de persones l'han rebut per expressar-li suport i donar-li la benvinguda després de la sortida de la presó. Rull ha alertat, això sí, que els que han deixat la presó preventiva 'no són encara lliures'.

Durant el discurs, l'exconseller de Territori i Sostenibilitat ha explicat anècdotes de l'estada a la presó d'Estremera i ha assegurat que aquesta mena de mesures, fetes per 'humiliar', no podran 'empresonar la voluntat de tot un poble'. Rull ha assegurat que 'el tripartit del 155' només ofereix l'estabilitat de 'deixar d'agredir els catalans' i ha reivindicat la necessitat de restituir el govern 'legítim' de Catalunya.

Josep Rull

L'estabilitat de la normalitat institucional, de la democràcia. Aquesta és l'estabilitat creativa que genera prosperitat i benestar. La de la por, de la presó, del codi penal i del 155 és absolutament erma.


Segons Rull, el fet que guanyi Junts per Catalunya és 'imprescindible perquè el president torni' i perquè s'alliberin els 'presos polítics' i ha assegurat que si guanya 'el tripartit del 155' les condemnes per als encausats pel procés català 'seran molt més dures'. L'acte, obert l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha acabat amb una passejada pel centre de la ciutat, on l'exconseller ha rebut el suport d'alguns vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.