Espejo-Saavedra, convençut que Cs pot guanyar el 21-D també a Sant Cugat


Temes relacionats

Fernández-Jordán (Cs): 'No té cap sentit un referèndum de segregació en una Espanya descentralitzada' (15/des/17)


  • Comparteix:

Cs veu amb optimisme les enquestes que situen el partit com un dels favorits per guanyar les eleccions del 21-D i veu Sant Cugat com una ciutat on també podrien proclamar-se la força més votada. Ho ha dit aquest dijous el número 3 del partit per Barcelona, el santcugatenc José María Espejo-Saavedra, en una trobada amb militants al Casal Torreblanca on ha explicat que creu que els comicis serviran per acabar amb la polarització que viu el país. El candidat ha fet aquestes declaracions abans que arrenqués l'acte, tancat als mitjans de comunicació.

Les darreres enquestes publicades situen Ciutadans amb més d'un 20% dels vots, just per darrere d'ERC. Espejo-Saavedra confia en aquests pronòstics i assegura que la formació taronja treballa per guanyar el 21-D, també a Sant Cugat.

José María Espejo-Saavedra

Intentarem guanyar. Les enquestes ens diuen que podem guanyar i també a Sant Cugat. No hi renunciarem.


Cs vol que les eleccions serveixin per acabar amb el procés sobiranista després de 'quatre anys de confrontació i divisió'.

José María Espejo-Saavedra

El 21-D tenim una oportunitat per acabar amb el procés. Els polítics separatistes tenen por de les urnes de debò i que els catalans que ens sentim també espanyols i europeus votem en massa.


Espejo-Saavedra ha respost a les crítiques de Junts per Catalunya que Cs busca el vot en 'les persones menys preparades intel·lectualment' i ha assegurat que estan acostumats als 'insults'. El número 3 dels taronjes creu que la millor manera de reaccionar al respecte és votant dijous de la setmana vinent.

El candidat santcugatenc també ha explicat que el seu partit crearà 'un pla de xoc' perquè tornin a Catalunya les empreses que han marxat del país durant els darrers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.