Can Sant Joan ultima els tràmits per completar la seva urbanització


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

El parc d'activitats econòmiques de Can Sant Joan encara la darrera fase per completar totalment la seva urbanització. El ple municipal ha aprovat provisionalment aquest dilluns l'última modificació puntual del pla parcial urbanístic del sector en el seu àmbit sud-est, l'últim que queda per urbanitzar després d'una sentència que anul·lava algunes de les modificacions en el planejament impugnades pel grup Núñez i Navarro. Amb aquest tràmit es podrà acabar d'urbanitzar la zona i vendre els solars encara lliures, que són propietat de l'Incasòl.

ESCOLTA-HO

En aquesta zona ja s'han implantat empreses com Leroy Merlin, Endress Hauser, Grup Manxa i Oxigen Salut, i està previst que l'any vinent obri el complex hoteler que està construint Europa Center. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha destacat que espera que la zona pugui acollir noves inversions de valor afegit per a Sant Cugat.

Damià Calvet

Amb la culminació dels dos instruments, d'ordenació i de gestió, s'obren dos àmbits que esperem que puguin acollir inversions de valor a afegit per a Sant Cugat.


Segons Calvet, ja hi ha empreses interessades a instal·lar-se en aquest espai. De moment, la modificació, que havia rebut una al·legació del grup Núñez i Navarro que ha estat desestimada, ha quedat aprovada amb l'abstenció del PP, la CUP-PC, ICV-EUiA i Cs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.