La Guàrdia Civil desbloqueja el web de l'ANC de Sant Cugat gairebé tres mesos després

Aquest és el missatge que apareixia al web de l'ANC de Sant Cugat

Política

Publicat el 3/gen/18 per Albert Prat

El web de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Cugat torna a estar disponible després de gairebé tres mesos bloquejat per la Guàrdia Civil. L'espai va ser bloquejat a l'octubre i és l'única web territorial, segons el coordinador local Xavier Palet, que ha va ser desactivada conjuntament amb el lloc web nacional. Palet admet que no saben per què s'havia desactivat ni per què s'ha reactivat, però celebra recuperar un canal de comunicació que els permeti arribar a més persones.

El coordinador de l'ANC assenyala que durant aquest temps l'entitat ha fet servir altres canals de comunicació, com les xarxes socials i el correu electrònic, per fer arribar els seus missatges i assenyala que no han perdut 'capacitat de convocatòria'. Això sí, festeja poder tornar a disposar d'una eina que arriba a més públic.

Xavier Palet

Molta gent que no és sòcia de l'ANC consultava molt sovint la nostra web. Això ens facilita arribar a persones que no ens podien seguir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fins aquest dimecres, quan s'intentava accedir al web hi apareixia un missatge, acompanyat del logotip de la Guàrdia Civil, que deia que el domini havia estat intervingut i que es trobava a disposició de l'autoritat judicial.