Berta Rodríguez participarà en el 15è congrés estatal del Partit Popular


  • Comparteix:

La presidenta del PP local participarà a la ponència sobre els estatuts i l'estructura organitzativa del partit

La presidenta del PP local participarà a la ponència sobre els estatuts i l'estructura organitzativa del partit

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez, participarà en qualitat de compromissària al 15è Congrés Nacional del partit. Rodríguez intervindrà a la ponència organitzativa de la formació, titulada 'Més partit', on es debatran els Estatuts i l'estructura organitzativa.

L'objectiu del 15è Congrés Nacional del Partit Popular és reformar els Estatuts del partit i la seva estructura. Berta Rodríguez, presidenta del Partit Popular a Sant Cugat, participarà a la ponència 'Més partit' com a representant de la província de Barcelona, i presentarà esmenes a la ponència organitzativa sobre la importància del cristianisme en el partit i la forma d'elecció dels càrrecs de la formació. Berta Rodríguez explica els seus objectius al Congrés.

Berta Rodríguez

En les ponències es debatran aspectes dels estatuts del partit


En les ponències, també es tractaran algunes de les prioritats de la formació de cara al futur, com reforçar l'afiliació, la creació d'un Consell Autonòmic i un Consell de Política Exterior i quatre noves àrees dins del partit . A més, Berta Rodríguez donarà suport a la proposta de nomenar president d'honor del partit a l'expresident del govern espanyol, José María Aznar.

Berta Rodríguez

Sense José María Aznar el PP no estaria on és ara. Per aquest motiu cal anomenar-lo President d'honor del partit.


Aquesta no és la primera vegada que Berta Rodríguez és nomenada compromissària en un congrés de partit a nivell estatal, ja que també va participar en el darrer. A més, la presidenta del PP a Sant Cugat s'ha mostrat molt satisfeta de poder representar la nostra ciutat dins del partit i el congrés, que tindrà lloc aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.