17 santcugatencs participen al congrés extraordinari de CDC


  • Comparteix:

17 santcugatencs participen demà, dissabte, en el congrés que fixarà la posició de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) en el referèndum de la Constitució europea. La trobada tindrà lloc a causa d'una esmena que el santcugatenc Jordi Puigneró va presentar en el Congrés Nacional de l'estiu passat.

El militant santcugatenc Jordi Puigneró va aconseguir en el Congrés Nacional de l'estiu passat que s’aprovés una esmena que instava el partit a fer campanya en contra del text constitucional europeu si no s’hi reconeixia el català. La direcció del partit va presentar una transacció perquè la qüestió fos debatuda en el congrés extraordinari que se celebra demà, dissabte. Puigneró, que és portaveu de la plataforma de membres de CDC en contra de la Constitució europea, exposa els motius per al vot negatiu.

Jordi Puigneró

"La Constitució té dèficits que ens condueixen a defensar el 'no'"


A nivell local, la secció municipal no ha fet pública una postura unànime respecte el referèndum. Diversos grups de militants locals van exposar arguments favorables i contraris al text constituent en una reunió celebrada dimarts passat. El president de la secció local, Ramon Bonastre, esbossa les posicions dels diversos membres de la secció.

Ramon Bonastre

"La secció té partidaris del 'sí' i del 'no'"


La secció local assumirà la posició que sorgeixi del debat intern del congrés i de la consegüent redacció de la ponència sobre el referèndum europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.