El govern impulsarà aquest any 232 pisos de protecció oficial en diverses zones de Sant Cugat


Temes relacionats

Promusa redefinirà els seus objectius i les seves prioritats (24/abr/17)


  • Comparteix:

L'Ajuntament modificarà el PGM per construir habitatge social a l'avinguda del Pla del Vinyet

L'Ajuntament modificarà el PGM per construir habitatge social a l'avinguda del Pla del Vinyet

L'Ajuntament impulsarà 232 nous pisos de protecció oficial aquest any a la ciutat. Els projectes es troben en diverses fases d'execució i enguany només es podran entregar els de la promoció de l'avinguda de Rius i Taulet. A més de la culminació d'aquest edifici, s'avançarà també en promocions al carrer de Jeroni de Pujades, l'avinguda del Pla del Vinyet, el carrer de Benet de Moxó i el carrer dels Santjoanistes en un any que suposarà el trentè aniversari de la societat municipal Promusa.

L'equip de govern ho ha explicat durant l'esmorzar amb periodistes que s'ha fet a l'Hotel Sant Cugat. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha detallat la ubicació de la nova promoció de l'avinguda del Pla del Vinyet, que se situarà a la cantonada amb l'avinguda de Torreblanca, davant dels cinemes. Calvet ha destacat que l'aposta del consistori és el règim de lloguer, com ja inclou el pressupost.

Calvet ha explicat que l'objectiu per al futur és encavalcar diversos projectes alhora per poder anar-los entregant de manera sostinguda.

Damià Calvet

El que pretenem és que a partir d'ara tinguem cicles que s'encavalquin i puguem tenir una promoció sostenible i sostinguda. Volem que el que projectem un any ho estiguem construint l'any següent i ho puguem entregar el tercer any.


A la reunió amb la premsa, Calvet s'ha referit també al projecte de les Cases dels Mestres, que ha assegurat que 'continua avançant'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.