Els transport públic i les voreres de Volpelleres i els Jardins del Vallès, a l'audiència pública del ple


Temes relacionats

El projecte de l'amfiteatre dels Jardins del Vallès, aturat fins que es reuneixin veïns i Ajuntament (18/des/17)


  • Comparteix:

Un pas de vianants a Volpelleres / Foto: Google Maps

Un pas de vianants a Volpelleres / Foto: Google Maps

L'estat de les voreres a causa de les arrels i la freqüència de pas del transport públic a Volpelleres, el sistema penitenciari i el projecte de l'amfiteatre als Jardins del Vallès són els temes que s'han fet sentir aquest dilluns a l'audiència pública del ple. Es tracta d'un punt que té lloc a les sessions plenàries a les vuit del vespre.

ESCOLTA-HO

Mobilitat i Entorn Urbà a Volpelleres
El veí de Volpelleres Joan Lobo ha lamentat que hi ha voreres a Volpelleres en mal estat a causa de les arrels dels arbres. També ha reclamat una major freqüència de pas de les línies d'autobús L7 i L9. La tinenta d'alcalde de Mobilitat i Entorn Urbà, Cristina Paraira, li ha respost que el trucarà per veure 'in situ' aquestes mancances.

Presons
L'exfuncionari de presons José Miguel Hierro ha intervingut per oferir-se a l'Ajuntament per tirar endavant alguna proposta de millora del sistema penitenciari.

Jardins del Vallès
El veí del barri del Monestir Víctor Ruiz ha recordat que el veïnat està a l'espera de concertar una reunió sobre el futur amfiteatre que s'ubicarà als Jardins del Vallès. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que està previst que la trobada tingui lloc la setmana que ve.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.