La Plataforma de Pensionistes i Jubilats posa l'objectiu a influir en la política local


  • Comparteix:

Un centenar de pensionistes s'ha tornat a concentrar davant de l'ajuntament, per tercera setmana consecutiva, per reclamar pensions dignes, en resposta a la crida de la Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Sant Cugat. L'entitat vol guanyar influència sobre la política local i té la vista posada en la manifestació que les diverses plataformes de Catalunya han convocat el 22 de febrer per donar a conèixer la situació dels pensionistes.

La plataforma segueix buscant encara data per l'assemblea que ha de servir per posar les bases a la seva actuació futura i nomenar els seus representants. Després, serà el moment d'acordar les reivindicacions i fer-les arribar al ple de Sant Cugat. Segons un dels impulsors, Segundo Iglesias, l'objectiu és fer pressió sobre els polítics perquè millorin la situació dels jubilats.

Segundo Iglesias

Són moltes les coses que s'han de fer. A través de les manifestacions de la gent que té penúries s'ha de fer una llistat de coses perquè el ple ho pugui transmetre al Parlament, per exemple.


Iglesias ha explicat que hi ha plataformes d'aquest tipus en altres ciutats de la comarca i del país. La intenció és fer xarxa per poder influir tant a la política local com a la catalana i estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.