ICV té l'objectiu de centrar-se més en la política municipal i obrir-se més als ciutadans


  • Comparteix:

La secció local té previst també engegar un pla d'afiliació per incrementar el nombre de militants

La secció local té previst també engegar un pla d'afiliació per incrementar el nombre de militants

La secció local d'ICV s'ha marcat els objectius per aquest nou curs polític amb la voluntat d'incidir encara més en la política municipal. Els ecosocilaistes també volen obrir-se més a la ciutadania i engegar una pla d'afiliació que els permeti incrementar el nombre de militants. Així ho han posat de manifest durant la seva assemblea local.

ICV ha aprofitat la seva assemblea local per fer un repàs del darrer any i per marcar-se els objectius a seguir a partir d'ara. En aquest sentit, la formació té clar que vol centrar-se més en la política municipal i es marca també com a repte obrir-se més als ciutadans. Ho explica el portaveu d'ICV de Sant Cugat, Xavier Boix.

Xavier Boix

Estem en una disposició bona de treballar com a organització i els objectius són centrar-nos més en la política municipal, obrir-nos ala ciutadania i fer un pla d'afiliació.


Com ja és habitual, l'assemblea ha servit per repassar la tasca duta a terme per la formació en els diferents àmbits. En aquest aspecte, destaca la qüestió de l'habitatge, ja que des d'ICV es valora molt positivament el cens d'habitatges buits que està fent Promusa arrel d'una moció presentada pels ecosocialistes sobre la masoveria urbana. Escoltem Xavier Boix.

Xavi Boix

És una cosa molt interessant i estem contents de que la nostra moció no s'hagi quedat al calais, i estarem molt atents amb tot el que és política de promoció pública d'habitatge.


Els ecosocialistes també han posat l'accent en d'altres qüestions d'àmbit municipal com les escoles bressol, la immigració o la participació ciutadana a partir de la modificació del Reglament Orgànic Municipal, el ROM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.