Joan Rangel anuncia que la policia nacional no ampliarà recursos a Sant Cugat


  • Comparteix:

Recoder reitera al govern central la petició que facin els deures en matèria policial

Recoder reitera al govern central la petició que facin els deures en matèria policial

La policia nacional no ampliarà la seva dotació ni millorarà les seves instal·lacions a la nostra ciutat. Així ho ha anunciat el delegat del govern central a Catalunya, Joan Rangel, durant una visita a Sant Cugat.

Rangel ha assegurat que, des de que ell ocupa el càrrec, no s'han repetit els episodis de violència que havien afectat algunes poblacions de la nostra comarca i que els ratis de delinqüència són 'correctes'. El delegat del govern central ha afegit que ja s'està treballant amb l'arribada dels mossos a Sant Cugat el segon semestre del 2006 i que, per tant, no té sentit planificar millores per la policia estatal a curt termini:

Joan Rangel

El que plantifiquem ara és a curt termini, i en futur pròxim tindrem una comissaria dels mossos d'esquadra i una policia nacional que canviarà de funcions


Rangel ho ha dit durant una presa de contacte amb les necessitats de la ciutat que li ha transmès l'alcalde. Lluís Recoder ha coincidit que el nivell de seguretat és acceptable, però ha reiterat que el govern central ha de fer els deures pel que fa a les dotacions de la policia estatal.

Lluís Recoder

No hi ha un problema d'inseguretat, però el què reclamem els alcaldes és que la policia nacional cuidi les seves dotacions


El delegat del govern central ha afegit que la col·laboració amb la policia local és molt bona, i ha anunciat que, en aquest sentit, s'estudiarà la creació de patrulles compartides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.