La posada en marxa de l'estació de RENFE, pendent d'una reunió amb l'ens estatal


Temes relacionats

L'Ajuntament torna a reclamar a Foment i a RENFE que es posi en marxa 'sense dilacions' la línia de rodalies entre Papiol i Mollet (21/set/04)


  • Comparteix:

El delegat del govern central a Catalunya es compromet a intentar resoldre-ho amb breu

El delegat del govern central a Catalunya es compromet a intentar resoldre-ho amb breu

El delegat del govern central convocarà una reunió amb RENFE per determinar els problemes que no permeten posar en marxa la línia de rodalies de Sant Cugat i concretar el calendari de la seva arrancada. Joan Rangel s'ha mostrat decidit a desencallar aquest tema i anuncia que es podria resoldre 'aviat'.

Rangel ha atribuït els retards a la descoordinació entre els diferents ministeris de l'anterior executiu i a les inversions que es van fer pel TGV. El delegat del govern central a Catalunya assegura que posarà fil a l'agulla, però que no es poden avançar dates fins a una propera reunió amb RENFE:

Joan Rangel

Crec que no trigarà gaire, però tot depen de la reunió que hem de mantenir amb RENFE


L'alcalde Lluís Recoder ha reiterat la importància de la línia ferroviària de passatgers paral·lela a la B-30 per resoldre la mobilitat de l'àrea metropolitana. Per Recoder, però, el més urgent és que comencin a circulars trens de rodalies el més aviat millor:

Lluís Recoder

La nostra reivindicació continua sent demanar la ronda ferroviària però, per ara, el que cal és que l'estació de RENFE entri en funcionament


Tant el delegat del govern com l'alcalde han coincidit a lamentar que RENFE no hagi donat informació sobre les dificultats que han aturat aquesta línia, i que no s'hagi explicat perquè s'han incomplert, reiteradament, els calendaris de la seva posada en marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.