ERC-MES vol que l'Observatori Sociològic estudiï les desigualtats socioeconòmiques a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els regidors d'ERC-MES

Els regidors d'ERC-MES

ERC-MES vol que la propera onada de l'Observatori Sociològic de Sant Cugat incorpori 'l'anàlisi de les desigualtats socioeconòmiques' de la ciutat. A través d'una moció que presentaran al ple d'aquest mes, els republicans també demanen que l'enquesta es faci a persones de 16 anys cap amunt, fins ara es feia a partir dels 17.

El text vol aconseguir la detecció i l'anàlisi en profunditat de desigualtats en clau de gènere, classes, edat, territori, ètnia i discapacitat per abordar qüestions com, per exemple, l'habitatge. La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la moció és donar resposta a les preocupacions de la ciutadania.

Mireia Ingla

Potser val la pena preguntar-ho perquè tant el govern com l'oposició centrem les nostres propostes a les veritables necessitats de la ciutadania.


Recentment s'ha presentat la 35a onada de l'Observatori Sociològic, del qual s'ha extret que més del 90% dels santcugatencs estan satisfets amb la vida al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.