Conesa reclama respecte pel rol dels governs locals de cara al futur a l'Assemblea Mundial dels Governs Locals


  • Comparteix:

Conesa, durant una trobada aquest dijous / Foto: Ajuntament

Conesa, durant una trobada aquest dijous / Foto: Ajuntament

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat 'respecte' pel rol dels governs locals per afavorir 'un desenvolupament equilibrat, sostenible i de qualitat'. Ho ha fet durant l'Assemblea Mundial dels Governs Locals i Regionals que s'ha celebrat aquest dijous en el Fòrum Urbà Mundial (FUM) de Kuala Lumpur, a Malàisia, on hi ha assistit com a presidenta de la Diputació de Barcelona. La trobada segueix aquest divendres i Conesa hi participarà en una sessió sobre dones alcaldesses, una altra sobre ciutats intermitges i el Fòrum Mundial de l'Aigua.

L'alcaldessa ha aprofitat la intervenció per posar de relleu la necessitat de la col·laboració entre administracions i ciutats com la via per respondre a les necessitats dels ciutadans, que seran el centre de les polítiques públiques en el futur.

Merce Conesa

Estem molt convençuts que si treballem conjuntament i prenem com a base que els ciutadans són molt importants per al nostre futur, segur que aconseguim l'èxit.


El FUM és un fòrum tècnic no legislatiu que convoca el programa ONU-Hàbitat des de 2002 i que treballa el desenvolupament urbà sostenible i els assentaments humans. En aquesta ocasió la trobada té lloc a Kuala Lumpur, on la Diputació compartirà estand amb la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana (AMB).

Agenda
Conesa intervindrà aquest divendres al Fòrum Mundial de l'Aigua i a les sessions 'Dones Alcaldesses: Dones apoderades que desafien les normes' i 'La ciutat i el territori: el paper de les ciutats intermitges i l'enfocament territorial per al desenvolupament local per assolir els ODS i el nou ordre urbà'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.