Conesa reclama respecte pel rol dels governs locals de cara al futur a l'Assemblea Mundial dels Governs Locals

Conesa, durant una trobada aquest dijous / Foto: Ajuntament

Política

Publicat el 8/feb/18 per Albert Prat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat 'respecte' pel rol dels governs locals per afavorir 'un desenvolupament equilibrat, sostenible i de qualitat'. Ho ha fet durant l'Assemblea Mundial dels Governs Locals i Regionals que s'ha celebrat aquest dijous en el Fòrum Urbà Mundial (FUM) de Kuala Lumpur, a Malàisia, on hi ha assistit com a presidenta de la Diputació de Barcelona. La trobada segueix aquest divendres i Conesa hi participarà en una sessió sobre dones alcaldesses, una altra sobre ciutats intermitges i el Fòrum Mundial de l'Aigua.

L'alcaldessa ha aprofitat la intervenció per posar de relleu la necessitat de la col·laboració entre administracions i ciutats com la via per respondre a les necessitats dels ciutadans, que seran el centre de les polítiques públiques en el futur.

Merce Conesa

Estem molt convençuts que si treballem conjuntament i prenem com a base que els ciutadans són molt importants per al nostre futur, segur que aconseguim l'èxit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El FUM és un fòrum tècnic no legislatiu que convoca el programa ONU-Hàbitat des de 2002 i que treballa el desenvolupament urbà sostenible i els assentaments humans. En aquesta ocasió la trobada té lloc a Kuala Lumpur, on la Diputació compartirà estand amb la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana (AMB).

Agenda
Conesa intervindrà aquest divendres al Fòrum Mundial de l'Aigua i a les sessions 'Dones Alcaldesses: Dones apoderades que desafien les normes' i 'La ciutat i el territori: el paper de les ciutats intermitges i l'enfocament territorial per al desenvolupament local per assolir els ODS i el nou ordre urbà'.