Sant Cugat té una taxa de criminalitat 'acceptable' amb 32 infraccions per cada 1.000 habitants


  • Comparteix:

La policia estatal ha rebut 6.890 trucades al 091 en el que portem d'any

La policia estatal ha rebut 6.890 trucades al 091 en el que portem d'any

Sant Cugat compta actualment amb una taxa de criminalitat de 31o 32 infraccions per cada 1.000 habitants. Aquesta és una xifra acceptable, segons han assegurat tant el responsable de la policia estatal com l'alcalde, que ha recordat que no es pot baixar la guàrdia i ha reclamat una vegada més el nombre d'efectius de policia estatal que corresponen a la nostra ciutat.

Sant Cugat continua mantenint uns nivells de delinqüència força acceptables. Així es desprèn de la taxa de criminalitat registrada al municipi amb el que portem d'any, i que és de 31 o 32 infraccions per cada 1.000 habitants.

El comissari de la policia estatal de Sant Cugat, Vicente Carballo, ha aprofitat la celebració del patró d'aquest cos de seguretat per destacar la col·laboració dels ciutadans, així com dels serveis socials del consistori i de la resta de forces de seguretat.

Vicente Carvallo

Segurament acabarem l'any amb una taxa de criminalitat amb un percentatge d'infraccionsper cada 1.000 habitants d'entre 31 i 32.


I és que durant aquest any, la centraleta del 091 de Sant Cugat ha rebut 6.890 trucades, un 3% de les quals han estat de ciutadans que volien denunciar un delicte, ajudar a prevenir-lo o aportar informació sobre alguna investigació.

De la seva banda, l'alcalde ha volgut destacar la feina feta per aquest cos de policia, que tot i comptar amb un baix nombre d'efectius, aconsegueix fer una bona feina. En aquest sentit, Recoder ha reiterat la necessitat d'incrementar el nombre d'agents i de no baixar la guàrdia.

Lluís Recoder

L'índex de delinqüència comparativament és baix però no ens hem de quedar tranquils. Mentre hi hagi un delicte la policia ha de fer la seva feina.


L'alcalde ha remarcat també la bona coordinació que existeix entre els diferents cossos de seguretat i ha subratllat la possibilitat de repetir l'experiència de les patrulles mixtes que va començar a funcionar durant les fetes de Nadal de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.