ERC-MES vol que l'Ajuntament cedeixi gratuïtament les instal·lacions per als campus i casals esportius


Temes relacionats

L'Ajuntament assumirà el cost del lloguer d'instal·lacions per a campus dels clubs que formen part d''Ethics4Sports' ( 2/feb/18)


  • Comparteix:

Mireia Ingla i Èric Gómez han presentat la moció

Mireia Ingla i Èric Gómez han presentat la moció

ERC-MES insta l'Ajuntament a cedir gratuïtament les instal·lacions esportives municipals a les entitats esportives durant tot l'any perquè hi puguin realitzar campus, casals i activitats similars sense haver d'assumir el preu del lloguer, fet que segons els republicans acaba repercutint en el preu de les inscripcions. A dia d'avui, els clubs no paguen lloguer per utilitzar aquests espais en període lectiu, però sí ho fan durant les vacances de Nadal, estiu i Setmana Santa. Els independentistes demanen en una moció que el canvi dels preus públics es faci en un termini de tres mesos.

El regidor del grup municipal Èric Gómez ha explicat que la moció té l'origen en el compliment del compromís electoral. Gómez també ha destacat que és 'una manera de donar suport a l'esport no competitiu que és el que es fa en aquests campus i casals'.

Èric Gómez

És cert que tenen un preu bonificat, però malgrat això el cost d'aquestes instal·lacions és important. Són entitats sense ànim de lucre i per tant és un cost que acaba revertint sobretot sobre els nens, nenes i joves que van als campus i acaben assumint un cost més elevat.


En cas que el ple aprovi el text, ERC-MES insta a comunicar l'acord en sessió del plenari del Consell Sectorial d'Esports, a la Coordinadora d'Entitats Esportives, al Sant Cugat Creix i a tots els clubs esportius de la ciutat.

Precisament, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, va anunciar a principis de mes que l'Ajuntament assumirà el cost del lloguer d'instal·lacions per dur a terme campus i casals en períodes no federatius als clubs i associacions que es troben al programa 'Ethics4Sports', que actualment té 14 entitats adherides, de la vuitantena que hi ha a Sant Cugat, segons dades de l'Ajuntament. Concretament, el consistori assumirà el cost del lloguer dels equipaments per aquestes activitats durant les vacances d'estiu, d'hivern i de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.