Pas endavant de Foment per dotar el barri de Mas Gener de Mira-sol de pantalles acústiques


  • Comparteix:

L'AP7 al pas per Mas Gener / Foto: Google Maps

L'AP7 al pas per Mas Gener / Foto: Google Maps

El ministeri espanyol de Foment ha donat llum verda a executar un estudi per determinar de quina manera es pot reduir l'impacte acústic del soroll de l'AP-7 i la B-30 a Mas Gener, a Mira-sol. Ho ha assegurat el PP de Sant Cugat després de mantenir converses amb aquesta cartera, des de la qual s'ha anunciat que en mig any engegarà una licitació per emprendre les accions necessàries per pal·liar la situació. La previsió és que la problemàtica quedés resolta entre finals de 2018 i principis de 2019 gràcies a la instal·lació de pantalles acústiques.

En roda de premsa, els populars han traslladat que les mesures que s'executin seran definitives i que haurien de situar els nivells acústics a la zona d'acord amb la normativa europea. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha posat en valor que la situació pugui desencallar-se i ha donat els detalls del procés que se seguirà a partir d'ara.

Álvaro Benejam

L'estudi durarà mig any i abans que acabi l'any es farà l'adjudicació de la licitació de l'obra.


L'agrupació ha explicat que Foment considera l'actuació de 'màxima urgència', amb la qual cosa dóna la raó a l'Ajuntament quan subratllava que el grau de conflicte en aquest tram era 'alt'.

Record a les víctimes del terrorisme
El PP presentarà una moció al ple per promoure la construcció d'un monument en record a les víctimes del terrorisme. De fet, el grup municipal vol que es doni compliment a una moció aprovada el 2002 en aquest sentit. Els populars volen recuperar aquesta iniciativa com a homenatge a les víctimes dels atemptats de l'any passat a Barcelona i Cambrils.

Finançament de CDC
El grup ha exigit a l'equip de govern que faciliti la informació sobre totes les adjudicacions sospitoses d'haver finançat de forma irregular CDC. El PP està estudiant donar suport a la moció d'urgència de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA per demanar una nova auditoria en aquest sentit, però descarta demanar la dimissió de l'alcaldessa, Mercè Conesa, tal com ha fet Cs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.