L'Ajuntament prepara una Taula de treball sobre malalties neurodegeneratives

El regidor de l'àrea, Enric Tomàs

Política

Publicat el 6/oct/04 per Ester Castanyer

Millorar al màxim les condicions de vida de les persones que pateixen malalties neurodegeneratives i col·laborar amb les diferents entitats que treballen amb aquestes malalties són els objectius de la Taula de treball que està engegant el consistori. La voluntat és unir esforços per donar resposta a les necessitats que generen aquestes malalties.

Després de la bona acollida i el bon funcionament que està tenint la Taula per a Persones amb Discapacitats, l'àrea de Serveis Socials i Sanitat està creant una nova taula sectorial, en aquest cas dedicada a les entitats que treballen amb persones afectades per malalties neurodegeneratives com l'alzheimer o el parkinson entre d'altres.

D'aquesta manera, l'Ajuntament vol unir sinèrgies i conèixer els diferents problemes per buscar-hi respostes. Ho explica el regidor de Sanitat, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Té dos vessants. Buscar sinèrgies entre les entitats per treballar conujuntament i desenvolupar idees i projectes entre tots.


Aquest projecte ja s'ha presentat a les diferents entitats i partits polítics, i segons Tomàs, l'acceptació ha estat molt bona. De fet, a més dels col·lectius que treballen directament aquests temes, altres entitats com casals de gent gran també han mostrat el seu interès per col·laborar.

Enric Tomàs

La proposta ha estat molt ben acollida per tots els sectors. Val a dir que hi ha entitats que estan afectades per això com col·lectius de gent gran que s'han interessat.


La creació d'aquesta taula encara no té una data definida, ja que de moment, es volen iniciar les reunions per definir línies de treball, i al llarg de l'any que ve, poder-la constituir i presentar de forma oficial.