Les pantalles acústiques a Mas Gener i el reg al camp de golf, al torn de precs i preguntes del ple


  • Comparteix:

El sistema de reg del camp de golf, al torn de precs i preguntes del ple

El sistema de reg del camp de golf, al torn de precs i preguntes del ple

La implementació de les pantalles acústiques a Mas Gener, el sistema de reg al camp de golf i la incorporació de Sant Cugat a la zona 1 de transport públic han estat alguns dels temes tractats al torn de precs i preguntes dels regidors. En el darrer punt del ple municipal d'aquest dilluns també han sorgit qüestions sobre ocupació i sobre la zona verda i zona taronja d'aparcament a Can Sant Joan.

ESCOLTA-HO

Dimitri Defranc (regidor no adscrit) ha preguntat per una banda de criadors de gossos de raça que els vénen a Sant Cugat. També ha demanat que li donin una clau de la bústia que diu que li han robat.

Álvaro Benejam (PP) ha preguntat sobre la implantació de la zona 1 de transport a Sant Cugat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, l'ha remès a la comissió informativa.

Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha preguntat per què el Club de Golf no utilitza aigua reutilitzada per regar el camp, tal com marca l'edicte de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Conesa ha contestat que es tracta d'un projecte complex que ja està treballat i que s'ha de fer una inversió 'altíssima'. Ha emplaçat la regidora a ampliar-ho en una comissió informativa.

Munia Fernández-Jordan (Cs) ha fet un prec perquè l'Ajuntament faci alguna cosa pels cotxes mal aparcats al CAP de la Mina. Conesa ha explicat que es tracta d'un espai privat que no poden vigilar.

Sergio Blázquez (Cs) ha preguntat sobre la situació en què es troba la implementació de les pantalles acústiques a Mas Gener. El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, l'ha emplaçat a una comissió informativa i ha explicat que també s'abordarà la qüestió al consell de barri de Mira-sol.

El regidor de Cs, a més, també ha preguntat a l'alcaldessa com avança la querella contra Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) que va anunciar Conesa en relació als casos de corrupció i finançament il·legal. L'alcaldessa ha dit que explicaran totes les informacions a mesura que les vagin tenint.

Aldo Ciprian (Cs) ha demanat què farà l'Ajuntament amb els ciutadans que embruten el carrer amb bosses de plàstic a plena llum del dia. Cristina Paraira ha dit que sempre vigilen que els ciutadans compleixin les ordenances. Ciprian també ha sol·licitat informació sobre la zona verda i la zona taronja de Can Sant Joan a tres dies de la Taula de Mobilitat. Paraira ha dit que li facilitaran el més aviat possible.

Núria Gibert (CUP-PC) ha preguntat per què Sant Cugat no està al programa 'Fem ocupació per joves'. Conesa ha dit que ho estudiaran.

Ignasi Bea (CUP-PC) ha preguntat per les condicions dels llocs de treball del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) amb l'acord signat amb Bon Preu. Conesa ha aclarit que l'acord inclou el salari mínim comarcal orientatiu.

Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha preguntat si la pròrroga que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha demanat per justificar les subvencions afectava les obres de connexió de la canonada de Sorea amb el barri de Can Barata. Paraira ha dit que les obres avancen correctament segons el calendari previst.

Villaseñor també ha demanat per les incidències amb la calefacció al pavelló de Can Llobet a la Floresta. Eloi Rovira ha explicat que només els consta una incidència que es va resoldre en poca estona aquest cap de setmana i que en principi esta solucionada.

Mireia Ingla (ERC-MES) ha demanat que el govern faci arribar les instàncies per a l'audiència pública a l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.