Valldoreix tindrà un complex multiesportiu privat


  • Comparteix:

El complex s'ubicarà a l'avinguda Vall d'Or, 16 / Foto: Google Maps

El complex s'ubicarà a l'avinguda Vall d'Or, 16 / Foto: Google Maps

El número 16 de l'avinguda de la Vall d'Or de Valldoreix acollirà en un futur unes instal·lacions esportives privades. Segons la proposta indicativa que la promotora ha fet arribar a l'Ajuntament, el complex tindrà una piscina, pista al carrer, rocòdrom, un equipament amb barres i paral·leles, una pista de gespa artificial, una pista d'obstacles i un pavelló cobert, entre d'altres. El ple municipal ha donat llum verda aquest dilluns amb els vots de l'equip de govern, el PSC i el regidor no adscrit a l'aprovació provisional dels tràmits urbanístics necessaris per fer realitat aquest espai. La resta de l'oposició s'ha abstingut.

ESCOLTA-HO

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, s'ha felicitat per haver donat sortida a un solar d'equipaments privat.

Damià Calvet

Els solars privats d'equipaments són difícils de desenvolupar activitat. Tenen condicionats que sovint provoquen que quedin sense activitat.


Tot i així, l'oposició ha expressat alguns dubtes sobre la falta de concreció d'alguns aspectes de l'informe, fet que ha motivat l'abstenció de gairebé tota l'oposició. Ho ha explicat la regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana.

Roser Casamitjana

Ens sembla que falten coses a l'informe com promocionar el transport públic, completar l'informe ambiental i el del Pla Director d'Instal·lacions i Equipaments Esportius de Catalunya.


En aquest sentit, Calvet ha concretat que es tracta del darrer tràmit municipal en matèria d'urbanisme, i que algunes d'aquestes qüestions quedaran definides amb la presentació del projecte per obtenir la llicència per a l'activitat, on també intervé l'EMD de Valldoreix.

Abans, la Comissió d'Urbanisme metropolitana ha de donar el vistiplau definitiu als tràmits. Segons la previsió, la llicència es podria concedir al setembre per fer realitat aquest complex durant el segon semestre del 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.