Cs vol que la delegació de govern intervingui per retirar el llaç groc de la façana del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Col·loquen un llaç groc a la façana de l'ajuntament en suport als 'presos polítics' (16/feb/18)

Cs porta a la JEZ la col·locació de llaços grocs en la reixa del pàrquing de l'accés al Pins del Vallès (19/des/17)


  • Comparteix:

Llaç groc a la façana del Teatre-Auditori / Foto: Cs

Llaç groc a la façana del Teatre-Auditori / Foto: Cs

Cs instarà la delegació de govern espanyol a exigir la retirada del llaç groc en suport als 'presos polítics' projectat a la façana del Teatre-Auditori. La formació taronja lamenta que aquest símbol pengi també de la façana de l'ajuntament i acusa l'equip de govern de 'segrestar les institucions públiques que representen tots els ciutadans' per instal·lar-hi 'símbols partidistes'.

El portaveu del grup municipal, Aldo Ciprian, ha explicat que aquesta acció arriba després d'haver rebut queixes de la ciutadania.

Aldo Ciprian

La majoria de gent habitual del Teatre-Auditori s'han queixat d'aquest símbol partidista. Recorrerem als estaments necessaris.


Ciprian també ha carregat contra l'equip de govern perquè permet, assegura, que es col·loquin llaços grocs a zones públiques que malmeten l'entorn.

No és la primera vegada que Cs s'adreça a la delegació de govern espanyol. A principis d'any van fer-li arribar un escrit on lamentaven l'incompliment de la llei de banderes per part de l'Ajuntament. Abans, fins i tot, l'agrupació va presentar juntament amb el PP una denúncia a la Policia Local al respecte i va engegar una recollida de signatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.