Set dels 39 pisos de protecció oficial de Rius i Taulet per a gent gran seran per a col·lectius vulnerables


  • Comparteix:

L'Ajuntament té previst entregar els pisos a l'octubre

L'Ajuntament té previst entregar els pisos a l'octubre

L'Ajuntament reservarà set dels 39 pisos de protecció oficial per a gent gran de l'avinguda de Rius i Taulet a col·lectius vulnerables. Així doncs, un cop finalitzada l'obra, Serveis Socials passarà a gestionar 50 pisos reservats per a persones en risc d'exclusió social. D'altra banda, amb aquesta promoció, la ciutat sumarà 70 habitatges protegits de lloguer destinats a persones grans. Està previst que el sorteig d'adjudicació es faci al maig i que l'entrega de claus sigui a l'octubre.

La tinenta d'alcalde de Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, ha explicat a Cugat.cat que la voluntat de l'Ajuntament és reservar un 10% de les noves promocions als col·lectius socialment més vulnerables. Una altra novetat que ha anunciat Pellicer és que per primera vegada es tindrà en compte el nivell de renda i la composició familiar dels sol·licitants, uns criteris que s'hauran d'aprovar al consell d'administració de Promusa del març.

Susanna Pellicer

La voluntat és fer una discriminació positiva pels ingressos més baixos. Abans tothom qui complia el requisit de ser major de 65 anys i no ser dependent entrava a la mateixa llista.


L'Ajuntament té previst reservar una part dels 32 pisos per a la gent gran a les rendes les persones que tenen uns ingressos més baixos.

Fins ara, el consistori ha rebut 220 sol·licituds per accedir a la nova promoció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.