Conesa proposa reservar el 50% del nou desenvolupament urbanístic a habitatge públic


Temes relacionats

L'oposició reclama a l'equip de govern posar fil a l'agulla als compromisos aprovats (23/feb/18)


  • Comparteix:

Conesa ha buscat el consens amb la resta de formacions

Conesa ha buscat el consens amb la resta de formacions

L'alcaldessa, Mercè Conesa, estén la mà a tots els grups del plenari per arribar a un gran acord de ciutat sobre habitatge. La proposta de Conesa inclou reservar la meitat de tot el nou desenvolupament a habitatge assequible amb l'objectiu d'assolir un parc públic de gairebé 3.500 pisos. L'alcaldessa ho ha anunciat aquest divendres al ple extraordinari de l'estat de la ciutat, on ha defensat l'acció de govern, fins ara encaminada a fer front a les conseqüències de la crisi, i que ara busca enfortir el benestar.

ESCOLTA-HO

Com ha explicat Conesa, la seva proposta implica construir 1.700 nous habitatges públics fins assolir el 10% del parc immobiliari de Sant Cugat. En aquest repte, l'alcaldessa ha cridat totes les formacions a implicar-se amb un acord de ciutat.

Mercè Conesa

Aquesta és una aposta valenta i pionera que ens ha de permetre fer un salt en els habitatges assequibles. M'agradaria que en aquesta proposta hi fóssim tots.


Conesa ha buscat el consens amb la resta de formacions, a les quals ha exposat les grans xifres del mandat. En aquest sentit, ha posat sobre la taula els 27 projectes en marxa a la ciutat per un valor de 32 milions d'euros, la lluita contra l'atur, el reforç dels serveis socials, les inversions en educació, les subvencions a entitats, el reforç de la seguretat ciutadana i el compromís en polítiques ambientals. Conesa també ha destacat que la gestió de la ciutat s'ha fet en aquest mandat amb més transparència i participació de la ciutadania.

Mercè Conesa

La participació, la codecisió i la integració han estat un eix de treball. Hem passat de governar per a la gent a governar amb la gent.


Conesa ha animat els grups de l'oposició a assumir la responsabilitat davant les oportunitats de Sant Cugat i ha aprofitat per agrair i posar en valor el pacte de govern amb el PSC, que durant gairebé un any va permetre, ha dit, impulsar noves línies d'actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.