L'ANC de Sant Cugat se sumarà a la campanya de dejuni col·lectiu contra la repressió


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea de l'ANC / Foto: ACN

Imatge de l'assemblea de l'ANC / Foto: ACN

Membres de l'ANC de Sant Cugat se sumaran al dejuni públic i col·lectiu que l'entitat impulsa contra la repressió de l'Estat espanyol i per la llibertat dels 'presos polítics'. L'acció, que s'ha presentat durant l'assemblea de l'ANC aquest diumenge, tindrà lloc a diversos centres cívics del territori. La secció local de l'entitat ha confirmat a Cugat.cat que està cercant locals a la ciutat on poder fer el dejuni. La campanya s'allargarà entre dos i set dies.

En declaracions a Cugat.cat, el coordinador de l'ANC a Sant Cugat, Xavier Palet, ha explicat que la intenció de la secció local de l'entitat és sumar-se a la iniciativa, i que actualment estan buscant a la ciutat locals on fer el dejuni.

Xavier Palet

La nostra intenció es fer-ho a Sant Cugat, però estem buscant un local per fer-ho.


Palet també ha explicat que estan parlant amb diverses entitats per poder aconseguir el local, que podria ser de titularitat municipal o privada, i que esperen tenir-ne un de confirmat aquesta setmana.

Xavier Palet

Estem tocant diverses alternatives. Hem parlat amb l'Ajuntament, i amb diverses entitats i organismes. No hem tancat cap porta.


L'ANC de Sant Cugat ha anunciat a través del perfil a Twitter dels voluntaris que tenia previst sumar-se a la iniciativa.




Per aquesta protesta, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i altres entitats populars i de drets humans han obert un web d'inscripcions per apuntar-se. L'acte es farà arreu de Catalunya, en centres cívics i locals d'entitats i institucions, i es proposa als voluntaris que dejunin un mínim de dos dies i un màxim de set en les dates que triïn.

Les entitats organitzadores volen solidaritzar-se a través d'aquesta iniciativa amb els presos i els 'exiliats'. A cada espai de dejuni hi haurà diverses persones que participen en l'activitat i es faran relleus de manera que el dejuni es mantindrà el temps que es consideri convenient.

Assemblea de l'ANC
Aquest diumenge, l'ANC ha fet la seva assemblea general ordinària, en què ha establert el full de ruta a seguir en els propers mesos. En l'acte, hi ha intervingut telemàticament Carles Puigdemont, i el secretariat nacional de l'entitat també ha criticat les formacions independentistes per la falta d'acord a l'hora de formar un nou govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.