Videovigilància a Can Cortés i completar la reforma dels vestidors de Pere Grau, nous projectes de les Planes


Temes relacionats

La nova Associació de Veïns de Can Cortés de les Planes reclama millores a les mancances del barri (17/feb/17)

Convocatòria de beques per a transport escolar al gener per a les Planes (24/oct/12)


  • Comparteix:

Moment d'una intervenció veïnal

Moment d'una intervenció veïnal

Can Cortés ha estrenat representació al consell de les Planes acordant dos projectes per al barri amb la partida de lliure disposició: instal·lar una càmera de vigilància i crear un parc infantil. Els 51.500 euros que costaran les actuacions procedeixen de la partida corresponent a Can Borrull, que ha cedit els diners. La lliure disposició al sector de les Planes portarà aire acondicionat a la sala del gimnàs del casal (2.700 euros) i la finalització de la reforma dels vestidors de l'Espai Pere Grau (48.000 euros), que es farà després de la festa major.

Les Planes executarà aquest 2018 projectes que superen els 90.000 euros adjudicats per a la lliure disposició i assoleix més de 102.000 euros, gràcies al romanent. L'altra novetat és que en el tradicional repartiment de la partida entre les Planes i Can Borrull, ara entra en escena Can Cortés. El barri ha estrenat aquest dijous vocalia al consell i ha absorbit els diners dels veïns de Can Borrull, que han cedit la partida en beneficiar-se enguany de les obres d'urbanització.

El vocal de l'Associació de Veïns de Can Cortés, Andreu Sancho, ha celebrat la instal·lació de la càmera de vigilància després d'haver exposat sensació d'inseguretat.

Andreu Sancho

Per primera vegada en la història tenim una reacció municipal en aquest sentit. Volem aprofundir en com es desenvolupa el tema de la càmera.


L'Ajuntament està estudiant la ubicació de la càmera, així com el finançament que ha de tancar 'amb privats'.

Al consell s'ha anunciat el futur acord per garantir, al marge de qui governi a l'Ajuntament, la subvenció municipal que les famílies reben per al transport escolar del curs 2019-2020. Un acord que, tot i estar pendent d'aprovació al sí del consell, s'ha rebut amb entusiasme per part de l'AFA de l'escola La Floresta, com mostra la vocal Mercedes González.

Mercedes González

És una demanda que s'ha fet durant molts anys. Si ens ho concedeixen estarem molt contents.


Des d'ERC-MES s'ha apuntat que l'acord hauria d'incorporar la petició a la Generalitat perquè incrementi les despeses en el servei, que delega al Consell Comarcal.

La sessió, amb menys assistència per la pluja, ha recordat que a mitjans d'abril comença el període per votar les propostes dels pressupostos participatius, amb tres projectes planencs: un parc de tirolines, un espai de socialització de gossos i una aula musical. L'altra data anunciada és que les obres de la cobertura de l'Espai Pere Grau podrien acabar a mitjans de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.