L'alcalde atribueix la paral·lització del Quart Cinturó a les divergències al tripartit


  • Comparteix:

Recoder reitera que aquesta infrastructura és 'urgent' per al Vallès

Recoder reitera que aquesta infrastructura és 'urgent' per al Vallès

L'alcalde ha lamentat que el govern català hagi decidit aparcar, de moment, la construcció del Quart Cinturó. Lluís Recoder atribueix aquesta decisió a les divergències al si del tripartit, i reitera que es tracta d'una infrastructura imprescindible i urgent per al Vallès.

L'alcalde ha criticat que, de moment, el govern de la Generalitat només es plantegi construir el tram del Quart Cinturó entre Abrera i Terrassa, tal com ha anunciat el president català, Pasqual Maragall.

Per Recoder, aquest tram és del tot insuficient, perquè un cinturó viari ha de servir per unir territoris. L'alcalde ha atribuït aquesta decisió a les divergències polítiques al si del govern de la Generalitat.

Lluís Recoder

Lamento que aquesta infrastructura s'aparqui per les divergències polítiques a la Generalitat. És una infrastructura urgent per al Vallès.


Recoder ha fet aquestes declaracions durant el debat televisiu que ha mantingut aquest dijous amb altres alcaldes de l'àrea metropolitana, dins del programa 'La nit al dia' del Canal 33.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.