La fiscalia demana 18 mesos de presó per a la tuitaire que va publicar l'adreça del jutge Llarena a Sant Cugat


  • Comparteix:

El magistrat Pablo Llarena / Foto: ICAL

El magistrat Pablo Llarena / Foto: ICAL

La tuitaire reusenca acusada d'insultar, amenaçar i publicar l'adreça de Sant Cugat del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena i la seva família, s'enfronta a una pena de fins a 18 mesos de presó i una multa de més de 2.000 euros. Aquesta és la petició que li fa el fiscal per un delicte d'amenaces o alternativament de coaccions, i un delicte d'injúries greus. La tuitaire va quedar en llibertat provisional fa una setmana, després de comparèixer davant del titular del Jutjat d'Instrucció 3 de Reus. La dona es va acollir al seu dret de no declarar i el jutjat d'instrucció ha enviat la causa als jutjats penals de Reus. La vista s'ha senyalat per l'octubre, segons han explicat fonts judicials l'ACN.

La investigació va arrencar arran una petició des de la Fiscalia Superior de Justícia perquè els Mossos d'Esquadra esbrinessin la identitat d'aquesta usuària de Twitter. L'escrit del ministeri fiscal incloïa una captura de pantalla d'una piulada de la reusenca, que ara descriu també la fiscalia provincial de Tarragona en les seves conclusions provisionals. En el tuit, la usuària insultava el jutge, indicava el lloc de feina de la dona de Llarena i afegia que 'no podran anar pel carrer a partir d'ara'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.