L'ANC de Sant Cugat ofereix autocars per anar diumenge a la manifestació de Barcelona

Els interessats han de fer la reserva a través del correu electrònic


  • Comparteix:

Detall del cartell de la manifestació / Foto: Twitter ANC Sant Cugat

Detall del cartell de la manifestació / Foto: Twitter ANC Sant Cugat

La delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) posarà a disposició autocars des de Sant Cugat per anar a la manifestació de diumenge vinent a Barcelona convocada pel recentment constituït Espai Democràcia i Convivència per donar suport als 'presos polítics'. Els autocars per desplaçar-se fins a la capital sortiran a dos quarts de deu del matí de davant de la Biblioteca Central i el preu del viatge és de cinc euros. Els interessats han de fer la reserva al correu sxci.anc@gmail.com.

L'Espai Democràcia i Convivència, format per diverses organitzacions, entitats i sindicats, es va presentar a finals de març, quan va convocar la manifestació d'aquest diumenge a Barcelona, que coincideix amb els sis mesos de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. La concentració està convocada a partir de dos quarts de dotze del migdia a plaça d'Espanya.

Els col·lectius que formen l'Espai Democràcia i Convivència són l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.