El PSC de Sant Cugat fa una crida al diàleg 'per aixecar el 155 i recuperar les institucions del país'


  • Comparteix:

El partit ho demanarà amb una moció al ple

El partit ho demanarà amb una moció al ple

El PSC fa una crida al diàleg i demana als grups parlamentaris que s'asseguin a negociar per 'aixecar el 155 i recuperar les institucions'. El grup municipal presentarà una moció al ple de dilluns on demana que es defensi el compliment de la llei i es respectin les decisions judicials. Els socialistes també fan una crida a resoldre els conflictes polítics des del debat i no 'des de la judicialització'.

El text reclama establir un marc de diàleg, negociació i pacte entre les forces polítiques i socials catalanes 'per trencar la dinàmica d'enfrontament i bloqueig actual'. Això, asseguren, ha de servir per establir les pautes d'un procés de reconciliació després dels 'esdeveniments tan traumàtics com els viscuts els darrers mesos'. Ho ha explicat a Cugat.cat el portaveu municipal del partit, Pere Soler.

Pere Soler

Ha arribat a un punt de confrontació i divisió de la societat que el més òptim és fer una aturada i fer un govern de concentració per tirar el país endavant i recuperar les nostres institucions. Això només es pot fer a partir del respecte, el diàleg i la reconciliació de la nostra societat.


La moció també reclama 'calma i serenor' a la ciutadania i l'encoratja a permetre el consens 'al qual s'han de sentir apel·lades totes les forces polítiques democràtiques'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.