El PP vol que el govern augmenti la plantilla i millori l'equipament de la Policia Local


  • Comparteix:

El PP vol augmentar el nombre de policies locals / Foto: Localpres

El PP vol augmentar el nombre de policies locals / Foto: Localpres

El PP presentarà una moció al ple municipal per reclamar al govern que augmenti la plantilla de la Policial Local i acordi amb la conselleria d'Interior un augment del nombre d'agents de Mossos d'Esquadra a Sant Cugat. Els populars consideren que la ràtio d'agents per habitant a la ciutat és de les més baixes de Catalunya, amb 1,84 policies per cada 1.000 habitants, i proposen no només ampliar el nombre d'efectius del cos local, sinó també millorar la formació i dotar-los de nou equipament per 'fer front a les amenaces terroristes'.

La proposta recull reforçar els efectius de la Policial Local al torn de nit i els caps de setmana a partir de l'ampliació del nombre d'agents a causa, diu el PP, de 'l'evident manca de presència de patrulles als barris i districtes de la ciutat'. Entre l'equipament a adquirir, també apunta la necessitat de dotar el cos de vehicles 4x4 per poder accedir a 'qualsevol indret del municipi' o fer front a situacions de risc per 'inclemències meteorològiques'.

El portaveu de la formació, Álvaro Benejam, ha assenyalat que són mesures per reduir el nombre de robatoris amb força a la ciutat.

Álvaro Benejam

Volem que es rebaixin el nombre de robatoris i que aconseguim tenir un índex de delictes en alguns tipus com els robatoris amb força.


La moció també reclama convocar i constituir el Consell Local de Seguretat i Convivència en un termini màxim de dos mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.