El govern defensa un pla d'habitatge que busca 'impactar en el mercat'


Temes relacionats

1.288 pisos fins al 2030, voluntat del govern en habitatge públic de lloguer per a Sant Cugat (12/abr/18)

ICV-EUiA, ERC-MES, Cs i la CUP-PC volen avortar el Pla d'Acció de Promusa i fer efectiva la reprovació del gerent (12/abr/18)


  • Comparteix:

Els tinents d'alcalde han acompanyat Conesa a la roda de premsa / Foto: Localpres

Els tinents d'alcalde han acompanyat Conesa a la roda de premsa / Foto: Localpres

L'equip de govern ha defensat aquest divendres el Pla d'Acció de Promusa davant les crítiques de part de l'oposició, que reclama la seva retirada. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha elogiat el document que, diu, busca impactar en el mercat via l'increment del parc d'habitatge protegit com a resposta a la problemàtica. En aquest sentit, l'equip de govern lamenta que hi hagin votat en contra a la junta general de Promusa i reclama a l'oposició propostes i més rigor i seriositat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha titllat de 'ridícula' la moció de grups de l'oposició que reclamen que la representació del ple es correspongui a la composició del consell d'administració de Promusa.

Mercè Conesa

És fins i tot ridícula la moció on demanen que el consell d'administració tingui la representació de la junta. Cap empresa de Generalitat té la representació del Parlament.


A més, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha assegurat que es tracta d'un pla d'habitatge molt ambiciós a curt, mig i llarg termini que el que busca principalment és impactar en el mercat.

Damià Calvet

Disposem dels instruments, les idees i la dotació. El que volem és impactar en el mercat. Un parc públic d'habitatges de lloguer suficient ajuda a controlar els preus.


Per fer-ho possible, el pla es dota d'inversió municipal, del planejament necessari, de la possibilitat d'acords amb altres empreses públiques i de finançament a través del Pla d'Habitatge del ministeri espanyol. Per Calvet, aquest document mostra el compromís de l'equip de govern de donar resposta a la problemàtica de l'habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.