PSC i PP se sumen a la taula de diàleg sobre la protecció de la serra de Collserola


  • Comparteix:

Els socialistes adverteixen que la prioritat ha de ser no urbanitzar a Can Busquets

Els socialistes adverteixen que la prioritat ha de ser no urbanitzar a Can Busquets

El PSC i el PP se sumaran a la taula de diàleg sobre la protecció de Collserola proposada per ICV, i que ja ha rebut l'adhesió de l'equip de govern. Els socialistes, però, condicionen la seva participació a que es paral·litzi el projecte d'urbanització de Can Busquets.

El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, creu que abans de parlar sobre la preservació de Collserola, s'ha de garantir la protecció integral de Can Busquets.

Jordi Menendez

S'ha de partir d'una premisa abans de parlar de Collserola: la protecció de Can Busquets


Per la seva banda, el regidor popular Alfredo Bergua s'ha mostrat disposat a elaborar una estratègia conjunta per preservar la serra de Collserola.

Alfredo Bergua

Veiem amb bons ulls que s'obrin taules de debat de temes tant importants com aquest. Sempre busquem solucions que siguin beneficioses per totes les parts.


Les converses sobre les polítiques de protecció de Collserola es van iniciar arrel d'una proposta de la formació ecosocialista. De moment, l'equip de govern i ICV ja han celebrat la primera trobada en la que han enumerat els espais naturals de la serra que s'han de protegir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.