Joan Coscubiela presenta avui a Sant Cugat el llibre 'Empantanados'

El portaveu parlamentari de CSQP, Joan Coscubiela, als faristols de la cambra / Foto: ACN

Política

Publicat el 17/abr/18 per Clara Ontañón

L'exdiputat de Catalunya Sí que es Pot al Parlament i exsecretari general de CCOO Catalunya, Joan Coscubiela, presenta aquest dimarts el llibre 'Empantanados. Una alternativa federal al sóviet carlista' (Editoriales Península) on exposa la seva visió del procés independentista i l'experiència viscuda en el marc de les confluències al país. La presentació tindrà lloc a l'Espai Comú, seu de ICV a les set de la tarda.

La idea central del llibre neix de la intervenció que Coscubiela va fer el 7 de setembre del 2017 al Parlament on afirmava que 'estic disposat a partir-me la cara perquè vostès puguin exercir el seu dret a votar sobre la independència de Catalunya, però no si ho fan trepitjant els drets de la resta de ciutadans'. El discurs va fer que els parlamentaris de l'oposició, Ciutadans, el PSC i el PP s'aixequessin a aplaudir-lo.

'Empantanados. Una alternativa federal al sóviet carlista' reflexiona sobre l'equidistància en el procés independentista que assegura que 'no equival a una neutralitat impossible'.