La Federació Vallès Oest del PSC, on s'integra la secció local, renova dissabte la seva direcció


  • Comparteix:

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, és el principal candidat a liderar la federació

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, és el principal candidat a liderar la federació

La Federació Vallès Oest del PSC renovarà dissabte direcció i programa en el seu segon congrés. Dissabte 83 delegats de les agrupacions locals decidiran els documents programàtics i organitzatius de la federació.

La Federació Vallès Oest del PSC aplega les agrupacions locals de Sant Llorenç Savall, Matadepera, Vacarisses, Viladecavalls, Ullastrell, Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat del Vallès i Terrassa. El primer secretari del PSC de Sant Cugat, Salvador Gausa, ha explicat la importància de l'organització.

Salvador Gausa

Des d'educació, sanitat, residus, infraestructures o mobilitat no són coses que els ajuntaments puguin resoldre per ells mateixos, necessiten la cooperació de diferents ens municipals.


L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, es presenta com el candidat més ferm per liderar la federació. Durant el congrès s'aprovarà una declaració a favor del vot favorable a la Constitució Europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.